2012. május 7., hétfő

A nap hősei

Ma délelőtt műsor volt lent, a téren :) Magas rangú vendég látogatott kis hazánkba, akinek nem akármilyen fogadtatásban volt része: katonazenekar, díszszázad, vörösszőnyeg, májusi eső - minden játszott. Esernyőre viszont már nem telt :) Szerencsétlen katonák egész délelőtt áztatták magukat. (Főpróbát is tartottak az előkelőségek érkezése előtt.) Hősök!


Több "fontos" kérdés is megfogalmazódott bennem. 
Vajon a protokoll nem engedi, hogy esernyőt tartsanak vagy tartassanak maguk fölé a kormányfők? Vagy más oka van? Vagy nincs is oka, egyszerűen csak így alakult?
Miért nem kötötték össze a két szőnyegcsíkot? A két bácsi végigvonul az egyiken, aztán átgázol a nedves aszfalton, hogy eljusson a másik szőnyegre, amit jól összesároznak. Szegény szőnyegtisztítók! Egyébként hol és hogyan tudják megszárítani ezeket a hosszú szőnyegeket?
A hangszereknek vajon nem ártott  meg az esőn töltött néhány óra? A körülményekhez képest is szépen szóltak egyébként.
Nem kérdezek már többet (pedig tudnék :)), csak figyelmetekbe ajánlom azt a kis "kondenzcsíkot", amit a masírozó katonák húznak maguk után :D Nem látszik olyan tökéletesen, de ha kicsit jobban megnézitek, felfedezhetitek.

Szép kis műsor volt :) Tervbe vettem, hogy Zsuzsi tiszteletére is szervezek valami hasonlót, ha hazalátogat. Eső nélkül. :)

1 megjegyzés:

  1. Imádom ezt a képet!
    Imádom a hozzáfűzött sztorit.

    És imádom az ötletet, hogy hazalátogatva én is ilyen díszfogadást kapok...

    VálaszTörlés